Αιμίλιος Λιάτσος : Αιμίλιος Λιάτσος: Με τη σύζυγό του στο γάμο του γιου τους ... - Κλείστηκα στον εαυτό μου και…» από ελένη βάγια.

Αιμίλιος Λιάτσος : Αιμίλιος Λιάτσος: Με τη σύζυγό του στο γάμο του γιου τους ... - Κλείστηκα στον εαυτό μου και…» από ελένη βάγια.. Ο εννέα μηνών γιος τους είπε τις πρώτες του λέξεις. Στην κάμερα της εκπομπής «έλα χαμογέλα» μίλησε ο αιμίλιος λιάτσος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές. Θυμάστε το δημοσιογράφο αιμίλιο λιάτσο; Ο αιμίλιος λιάτσος αποκάλυψε τα χρήματα που έπαιρναν κάποτε οι παρουσιαστές ειδήσεων. Ελεύθερος αφέθηκε τελικά ο αιμίλιος λιάτσος τέσσερις περίπου ώρες μετά τη σύλληψή του.

«το λέω και σοκάρω δεν θέλω να λέω ψέματα στον κόσμο, άλλη κατάσταση, άλλη κατηγορία ζωής». Ο κ.λιάτσος είπε εγώ αυτό το πράγμα. Λίγα λόγια για τον σπύρο λιάτσο. Αυτή είναι η δίαιτα που τον έστειλε στο νοσοκομείο. Ο αιμίλιος λιάτσος αποκάλυψε τα χρήματα που έπαιρναν κάποτε οι παρουσιαστές ειδήσεων.

Αιμίλιος Λιάτσος: Αποκαλύπτει μετά από χρόνια το λόγο ...
Αιμίλιος Λιάτσος: Αποκαλύπτει μετά από χρόνια το λόγο ... from gos.bbend.net
Διευθυντής ειδήσεων στην ερτ ο αιμίλιος λιάτσος λιάτσος: Στην εκπομπή έλα χαμογέλα και την ειρήνη αρβανίτη έδωσε συνέντευξη ο αιμίλιος λιάτσος, ο οποίος μίλησε και για τις δύσκολες. Τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του περνάει το τελευταίο διάστημα ο αιμίλιος λιάτσος αφού έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του. Θυμάστε το δημοσιογράφο αιμίλιο λιάτσο; Το ότι ο αιμίλιος λιάτσος έχει έναν γιο, τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή βασίλη λιάτσο, είναι γνωστό. «αυτό θα το πω για πρώτη φορά. Ο αιμίλιος λιάτσος εδώ και λίγο καιρό είναι ένας ευτυχισμένος παππούς για τον εγγονό του, γιο του γιου του βασίλη λιάτσο και της ελένης καρποντίνη. Ο εκδότης της εφημερίδας «παρασκευή και 13» είχε συληφθεί μετά από μήνυση της συζήγου του πάνου.

Κλείστηκα στον εαυτό μου και…» από ελένη βάγια.

Αιμίλιος λιάτσος / 02:00pm 27 october 2019. Εβγαλε είδηση ο αιμίλιος λιάτσος στην εκπομπή του κontra24. «nιώθω καλά που έχασα την περιουσία μου». Ο αιμίλιος λιάτσος εδώ και λίγο καιρό είναι ένας ευτυχισμένος παππούς για τον εγγονό του, γιο του γιου του βασίλη λιάτσο και της ελένης καρποντίνη. Αν ήμουν η μενεγάκη μπορεί να είχα πνίξει τον τύπο από το star! Το ότι ο αιμίλιος λιάτσος έχει έναν γιο, τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή βασίλη λιάτσο, είναι γνωστό. «το λέω και σοκάρω δεν θέλω να λέω ψέματα στον κόσμο, άλλη κατάσταση, άλλη κατηγορία ζωής». Ο σπύρος λιάτσος ήταν πιλότος, αλλά σε νεαρή. Στην κάμερα της εκπομπής «έλα χαμογέλα» μίλησε ο αιμίλιος λιάτσος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές. Αποκλειστικά στο «ευτυχείτε» μίλησε ο αιμίλιος λιάτσος και σχολίασε τόσο τις φθηνές παραγωγές των ριάλιτι όσο και τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Δύσκολες ώρες περνά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής αιμίλιος λιάτσος καθώς έφυγε από την ζωή στα 71 του χρόνια ο αδερφός του, σπύρος. H συγκλονιστική συνέντευξη του παρουσιαστή.… Σε αρκετές αποκαλύψεις σχετικά με την επαγγελματική όσο και την προσωπική του ζωή προχώρησε ο γνωστός δημοσιογράφος μέσω τηλεοπτικής του συνέντευξης.

Ο αιμίλιος λιάτσος αποκάλυψε τα χρήματα που έπαιρναν κάποτε οι παρουσιαστές ειδήσεων. Η απώλεια που βιώνει ο παρουσιαστής είναι πολύ. Στην εκπομπή έλα χαμογέλα και την ειρήνη αρβανίτη έδωσε συνέντευξη ο αιμίλιος λιάτσος, ο οποίος μίλησε και για τις δύσκολες. Όπως είπε το δελτίο ειδήσεων του star όταν το παρουσίαζε. «αυτό θα το πω για πρώτη φορά.

Αιμίλιος Λιάτσος: Το δελτίο του Star δεν ήταν του γούστου ...
Αιμίλιος Λιάτσος: Το δελτίο του Star δεν ήταν του γούστου ... from www.iefimerida.gr
Ο σπύρος λιάτσος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών σκορπίζοντας. Τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του περνάει το τελευταίο διάστημα ο αιμίλιος λιάτσος αφού έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του. Με up tempo διάθεση και αστείρευτο λόγο, ο αιμίλιος λιάτσος, καθημερινά στις 1 το μεσημέρι, χειρίζεται. Δείτε τον για πρώτη φορά με τα εγγόνια του. Θυμάστε το δημοσιογράφο αιμίλιο λιάτσο; Ο κ.λιάτσος είπε εγώ αυτό το πράγμα. Η απώλεια που βιώνει ο παρουσιαστής είναι πολύ. Αν ήμουν η μενεγάκη μπορεί να είχα πνίξει τον τύπο από το star!

Χάσαμε ένα παιδί με τη γυναίκα μου όταν ήταν έγκυος στον τέταρτο μήνα».

Ο αιμίλιος λιάτσος περνάει δύσκολες ώρες. Ο αιμίλιος λιάτσος είναι παππούς! «nιώθω καλά που έχασα την περιουσία μου». Ελεύθερος αφέθηκε τελικά ο αιμίλιος λιάτσος τέσσερις περίπου ώρες μετά τη σύλληψή του. Ο σπύρος λιάτσος ήταν πιλότος, αλλά σε νεαρή. Αυτή είναι η δίαιτα που τον έστειλε στο νοσοκομείο. Στην κάμερα της εκπομπής «έλα χαμογέλα» μίλησε ο αιμίλιος λιάτσος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές. Ο τάκης μπαλτάκος αφού επιβεβαίωσε ότι ο πάνος καμμένος έχει πολλές ελπίδες να ξαναμπει στην βούλη, γιατί οι ανεξάρτητοι. Κλείστηκα στον εαυτό μου και…» από ελένη βάγια. H συγκλονιστική συνέντευξη του παρουσιαστή.… «το λέω και σοκάρω δεν θέλω να λέω ψέματα στον κόσμο, άλλη κατάσταση, άλλη κατηγορία ζωής». Δείτε όσα ανέφερε σε συνέντευξη ο αιμίλιος λιάτσος. Συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή ο αδελφός του σπύρος λιάτσος σε ηλικία 71 ετών.

Ο αιμίλιος λιάτσος είναι παππούς! Ο αιμίλιος λιάτσος αποδεικνύει περίτρανα ότι όταν κάποιος είναι αυθεντικός, είναι και αγαπητός. «nιώθω καλά που έχασα την περιουσία μου». Το ότι ο αιμίλιος λιάτσος έχει έναν γιο, τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή βασίλη λιάτσο, είναι γνωστό. Δύσκολες ώρες περνάει ο αιμίλιος λιάτσος, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του, σπύρος λιάτσος.

Αιμίλιος Λιάτσος - Βαρύ πένθος για τον δημοσιογράφο ...
Αιμίλιος Λιάτσος - Βαρύ πένθος για τον δημοσιογράφο ... from vimapress.gr
Ο σπύρος λιάτσος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 71 ετών, σκορπώντας θλίψη. Έχασε τον αδερφό του που και αυτός είχε περάσει από τη δημοσιογραφία. Ο αιμίλιος λιάτσος περνάει δύσκολες ώρες. Τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του περνάει το τελευταίο διάστημα ο αιμίλιος λιάτσος αφού έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του. Με up tempo διάθεση και αστείρευτο λόγο, ο αιμίλιος λιάτσος, καθημερινά στις 1 το μεσημέρι, χειρίζεται. Εβγαλε είδηση ο αιμίλιος λιάτσος στην εκπομπή του κontra24. «λύγισα και έκλαψα πολλές φορές. Ο σπύρος λιάτσος ήταν πιλότος, αλλά σε νεαρή.

Έχασε τον αδερφό του που και αυτός είχε περάσει από τη δημοσιογραφία.

Ο τάκης μπαλτάκος αφού επιβεβαίωσε ότι ο πάνος καμμένος έχει πολλές ελπίδες να ξαναμπει στην βούλη, γιατί οι ανεξάρτητοι. Με up tempo διάθεση και αστείρευτο λόγο, ο αιμίλιος λιάτσος, καθημερινά στις 1 το μεσημέρι, χειρίζεται. Στην εκπομπή έλα χαμογέλα και την ειρήνη αρβανίτη έδωσε συνέντευξη ο αιμίλιος λιάτσος, ο οποίος μίλησε και για τις δύσκολες. Αιμίλιος λιάτσος / 02:00pm 27 october 2019. «λύγισα και έκλαψα πολλές φορές. Χάσαμε ένα παιδί με τη γυναίκα μου όταν ήταν έγκυος στον τέταρτο μήνα». Έχασε τον αδερφό του που και αυτός είχε περάσει από τη δημοσιογραφία. H συγκλονιστική συνέντευξη του παρουσιαστή.… Ο σπύρος λιάτσος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 71 ετών, σκορπώντας θλίψη. Αποκλειστικά στο «ευτυχείτε» μίλησε ο αιμίλιος λιάτσος και σχολίασε τόσο τις φθηνές παραγωγές των ριάλιτι όσο και τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή ο αδελφός του σπύρος λιάτσος σε ηλικία 71 ετών. «αυτό θα το πω για πρώτη φορά. Στην κάμερα της εκπομπής «έλα χαμογέλα» μίλησε ο αιμίλιος λιάτσος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές.

Posting Komentar

0 Komentar